Waarom deze hulpgids gebruiken?

Je bedrijf moet consequent zijn merk‑identiteit weergeven in alle visuele media in de verschillende situaties. Deze hulpgids is gemaakt om je te helpen dit doel te bereiken. De richtlijnen hierin leggen uit hoe je de indentiteit van je bedrijf correct kan weergeven en belichamen in verschillende toepassingen en markten om de integriteit van je bedrijf te waarborgen. Een merk-identiteit vertegenwoordigt de waarden, diensten, ideeën en de persoonlijkheid van een organisatie. Het is ontworpen om de herkenning te vergroten en de perceptie van de organisatie in de gekozen markt op te bouwen. Je merk-identiteit moet grafisch worden weergegeven en bevat meestal elementen zoals logo’s en ondersteunende afbeeldingen, kleurenpalet, typografie en fotografie keuzes en kan, binnen de richtlijnen, voorbeelden gebruiken om te visualiseren hoe een merk moet worden afgebeeld op verschillende visuele media.

Filters gebruiken

Rechtsboven iedere pagina vind je de knop filter. Hiermee kun je (per pagina) de bestanden filteren op bijvoorbeeld een kleur die gebruikt is.
check_box_outline_blank
.png
27.3 kb
2012 × 266 px
keyboard_arrow_down
Filterknop rechtsboven in het scherm
check_box_outline_blank
.png
33.2 kb
2012 × 266 px
keyboard_arrow_down
Filters in gebruik

Ken je publiek

Een merk-identiteit vertegenwoordigt de waarden, diensten, ideeën en de persoonlijkheid van een organisatie. Het is ontworpen om de herkenning te vergroten en de perceptie van de organisatie in de gekozen markt op te bouwen. Deze merk-identiteit moet grafisch worden weergegeven en bevat meestal elementen zoals logo’s en ondersteunende afbeeldingen, kleurenpalet, typografie en fotografiekeuzes en kan, binnen de richtlijnen, voorbeelden gebruiken om te visualiseren hoe een merk moet worden afgebeeld op verschillende visuele media.

Hi! ik ben Diana

Ik ben de ontwerper achter Di-Va.nl Met mijn ruime ervaring, weet ik een ding of twee over goed, professioneel ontwerp! Ik ben hier om gepassioneerde, gedurfde eigenaren van kleine bedrijven te helpen, net zoals jij, om een unieke, opvallende merk-identiteit en websites te creëren die je bedrijf transformeren, zodat je de overweldiging kunt omzeilen, uren van je leven terugkrijgt en je kunt concentreren op wat je het beste doet.

Mijn belofte aan jou

Een professioneel ogend merk hoeft niet overweldigend te zijn en het is zeker niet iets waar je moeite mee hoeft te hebben om er zelf achter te komen! Het is volledig haalbaar en ik ben hier om je bij elke stap te begeleiden of om het volledig uit je handen te nemen! Ik beloof je van begin tot einde een leuke, stressvrije en lonende ervaring te bieden. Geen technisch jargon met 100% ondersteuning en persoonlijkheid. • Duidelijkheid krijgen over je merk en bedrijf • Transformeer je bedrijf en bereid je voor op een langdurig succes • Krijg uren van je leven terug om te doen waar je van houdt • Een website met een optimale gebruikerservaring (User eXperience) • Breng je boodschap visueel aantrekkelijk over (User Interface)

➝ Grafisch & WebDesign

Je bent gestart of gaat beginnen met je bedrijf en wil graag je bedrijf online neerzetten. Heb je nog geen eigen stijl, of ben je toe aan vernieuwing? Ik ontwerp je Merk-identiteit (huisstijl) en Website volledig op elkaar afgestemd. Het is belangrijk om jezelf online & offline te promoten. Klanten die je naam via via doorkrijgen, willen vaak even onderzoek doen. Wil je meer informatie over Grafisch & WebDesign gerelateerde zaken? Neem dan gerust contact met me op!

➝ Virtual assistant

Wordt je ToDo lijstje steeds langer, maar is je bedrijf (nog net) te klein om iemand aan te nemen? Krijg uren van je leven terug en concentreer je op wat je het beste doet! Ik ben gespecialiseerd in Brand managing (Merkbeheer voor je bedrijf). Graag help ik je met Automatisering, Marketing, Social media, Grafisch & WebDesign.

➝ Marketing & Social Media

Naast je merk-identiteit (huisstijl) heb je natuurlijk ook je Marketing materialen nodig; flyers en banners bijvoorbeeld. Maar vergeet ook je Social media niet. Heb je nog geen eigen stijl, of ben je toe aan vernieuwing? Ik ontwerp je Marketing en Social media volledig op elkaar afgestemd. Het is belangrijk om jezelf online & offline te promoten. Klanten die je naam via via doorkrijgen, willen vaak even onderzoek doen. Wil je meer informatie over het uitbesteden van Marketing- & Social media gerelateerde zaken? Neem dan gerust contact met mij op!

Contacts

Diana van der Pol

Brand manager

phone
06-23 599 590

Jurgen Treep

Eigenaar